Σχετικά με μας

Η εταιρία ΑΛΦΑ Παπουτσής ΕΠΕ με έδρα το Ζευγολατιό Κορινθίας, έξω από την Κόρινθο, δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία φρέσκων αγροτικών προϊόντων. Η Κορινθία, όπως είναι γνωστό είναι διάσημη για την παραγωγή αγροτικών προϊόντων και κυρίως για τα εξαιρετικής ποιότητας βερίκοκα και σταφύλια.
Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία απαρτίζεται από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Παπουτσή. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των νωπών προϊόντων από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 προμηθεύοντας τις μεγαλύτερες αγορές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε πολλά ελληνικά νησιά.
Η εταιρία δραστηριοποιείται κυρίως στην εσωτερική αγορά, η οποία είναι πολύ απαιτητική αφού η Ελλάδα είναι «αγροτική χώρα» και οι Έλληνες μπορούν να ξεχωρίσουν την καλή ποιότητα των φρούτων και των λαχανικών.
Παράλληλα η εταιρία έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο πελατών σε αγορές του εξωτερικού οι οποίες αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η εταιρία εμπορεύεται κυρίως σταφύλια, ροδάκινα, βερίκοκα και αχλάδια. Κατά τη θερινή περίοδο η εταιρία μας διαθέτει στην αγορά μία πλούσια ποικιλία πορτοκάλιών και μανταρίνιων. Κατά τους χειμερινούς μήνες προμηθεύει την αγορά μια εξαιρετικής ποιότητας φράουλες.